Werking en prijzen

Bij Wellcare4U werken we graag grondig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en alles zo vlot mogelijk te laten lopen.

Vragenlijst

Vóór het eerste gesprek hebben we informatie over u nodig. Daarom krijgt u een uitgebreide vragenlijst samen met aanvraagformulieren voor een bloed- en urineanalyse en voor radiologische onderzoeken.

“Bij Wellcare4U werken we graag grondig. Zo wordt u op de beste manier geholpen en loopt alles bijzonder vlot. ”

Intakeconsult

De thuisprikdienst van het laboratorium komt aan huis de bloedafname doen en neemt ook de urinecollectie mee. Voor de bloedafname moet u nuchter zijn.

Het bezoek aan de radioloog kan voor of na uw intakeconsult gepland worden. Afhankelijk van uw leeftijd en geslacht worden de volgende onderzoeken uitgevoerd: een echografie van de schildklier, een echografie van de prostaat, een mammografie en een echografie van de borsten, en een meting van de botdichtheid.

Het intakeconsult is een verkennend gesprek waarbij de door u ingevulde vragenlijst als leidraad wordt gebruikt. We gaan in op de reden van bezoek, uw medische voorgeschiedenis, levensstijl en gewoonten.

Tweede sessie

Een maand na het intakeconsult komt u voor een tweede sessie. Tegen dan beschikken we over de resultaten van alle tests die u hebt ondergaan.

Eerst krijgt u samen met enkele andere patiënten een presentatie van 90 minuten met een inzicht in de werking van hormonen en het fenomeen auto-immuunaandoeningen.

Daarna volgt een individueel gesprek waarin we de onderzoeksresultaten overlopen en een behandelingsplan opstellen met voedingsadvies, supplementen en te volgen hormonale substitutie.

Opvolgconsulten

Elke drie maanden worden opnieuw bloed- en urineanalyses uitgevoerd en komt u op opvolgconsult.

Na het vierde opvolgconsult komt u nog tweemaal per jaar op consult.

Deze raadplegingen zijn behoorlijk intensief en geconcentreerd voor zowel de arts als uzelf, wegens de ruime voorbereidingstijd en begeleiding tussen de consulten in.

Prijzen

Hormonale consulten

Intakeconsult: € 320 (45 min)

Tweede sessie: 
mannen: € 450 (1,5 uur)
vrouwen: € 525 (1,75 uur)

Opvolgconsulten: € 235 (45 min)

Darmconsulten

Eerste consult: € 235 (45 min)

Opvolgconsulten: € 125 (15 min)

Andere kosten

De algemene informatie die u krijgt, bevat een kostenraming voor de laboratorium en de radiologie.

Omdat de supplementen en hormonale substitutie van persoon tot persoon verschillen, kunnen we daarvoor moeilijk een raming geven.

Hebt u vragen? Wij helpen u graag verder!