Over ons

Dr. Gina Van Bogaert

Wellcare4U staat onder leiding van Dr. Gina Van Bogaert.

In 2001 was ik 41 jaar en geleidelijk aan werd ik erg moe. Ook mentaal ging het bergaf met me. Ik had het altijd druk gehad en het lukte me voorheen altijd om zowel professioneel als privé alles te managen.

Plots ging dat helemaal niet meer. Op mijn werk kon ik me niet focussen en tijdens de weekends moest ik overdag echt bijslapen. Ik wist echt niet wat ik had.

Toevallig zag ik in een boekhandel het boek ‘Voor eeuwig jong’ en de titel intrigeerde me. Het boek handelde over hormonale tekorten en de behandeling ervan. Ik herkende mijn eigen problematiek en begon zonder kennis van zaken mezelf te behandelen.

Al snel ging het veel beter met mij. Van de schrijver vernam ik dat er opleidingen over bestonden. Ik schreef me dan ook in voor een internationale cursus van drie jaar. Ik schakelde stilaan mijn praktijk om en paste nog alleen hormonale substituties toe. De patiënten voelen zich met de behandeling fit, comfortabel en worden terug gezond.

Ik weet als geen ander hoe het voelt om zo moe en uitgeput te zijn door de hormonale tekorten. Ondertussen ben ik 61 jaar en werk harder dan ooit met alle gemak van de wereld. De hormonen houden me ook in vorm, want niemand gelooft het wanneer ik vertel hoe oud ik ben.

Hebt u vragen? Wij helpen u graag verder!